Drop us a line

SK-Maansiirto Oy

Yrityksemme on perustettu elokuussa 2015, kahden kokeneen kaivinkoneenkuljettajan toimesta. Näillä kaveruksilla on ollut jo nuoresta lähtien haave oman koneen omistamisesta ja ajatus yhteisen maansiirto yrityksen perustamisesta on kehittynyt hiljalleen vuosien varrella. Nyt tuo haave päätettiin lopulta toteuttaa.

Vaikka yritys on edelleen nuori, yrittäjiltä löytyy kuitenkin jo lähes kahdenkymmenen vuoden kokemus maarakennusalalta. Kokemusta on karttunut erittäin laajalti, toimiessamme vähän kaikenlaisissa maansiirto- ja louhintaliikkeissä ympäri Suomea. Olemme mm. rakentaneet talonpohjia, teitä ja kunnallistekniikkaa, sekä purkaneet rakennuksia, tehneet täkkäyksiä räjäytystyömailla ja kiven rikotusta maan suurimmille louhintaliikkeille.

Yrityksemme pääperiaatteet ovat laatu, luotettavuus ja hyvä palvelu. Työmme laatu perustuu hyvään työmoraaliin, ammattitaitoon ja laadukkaaseen kalustoon. Kalustoa pyrimmekin pitämään jatkuvasti ajanmukaisena ja käytämme vain luotettavia merkkejä. Työprojektit räätälöimme aina asiakaskohtaisesti, ottaen huomioon heidän tarpeensa ja toiveensa. Aikatauluista pyrimme pitämään myös kiinni, joten teemme pitkiäkin päiviä, jos se on tarpeen. Olemme luonteeltamme rehellisiä, innokkaita ja kovia tekemään työtä. Näistä ominaisuuksista koostuukin meidän hyvä työmoraalimme. Yrityksemme luotettavuuden perustana toimivat kaikki nämä ominaisuudet yhdessä.

Yrityksemme sijaitsee Keski-Suomessa, joten tämä on myös meidän ydin toimialueemme. Pienempiä työmaita yrityksille ja yksityisille teemmekin vain Keski-Suomessa, mutta pidempikestoisia projekteja toteutamme koko Suomen alueella. Olemme toimineet vuosia louhintatyömailla ympäri Suomea, joten pitkätkään keikkatyöt eivät ole meille ongelma. Teemme töitä sillä periaatteella, että sinne mennään missä meitä tarvitaan.

Toimintamme kattaa kaikki maarakennukseen liittyvät työt, mutta olemme erikoistuneet rikotus-, täkkäys- ja purkutöihin. Tästä johtuen olemme luonnollisesti keskittyneet näihin palveluihin. Tavoitteemme on kuitenkin laajentua kaiken kattavaksi maarakennusalan toimijaksi tulevaisuudessa.

Yhteystiedot

SK-Maansiirto Oy

Y-tunnus: 2705298-6

Osoite:

Havutie 35

40950 Muurame

Sähköposti:

skm@skmaansiirto.fi

Puhelin:

Sami Hyvönen : 050 368 9551

K-M Yli-Kokko : 0400 830 894

Laskutus:

OVT: 003727052986

Operaattori: MAVENTA

Yrityksen johto

Sami Hyvönen

Toimitusjohtaja

050 368 9551

Kari-Mikael Yli-Kokko

Hallituksen puheenjohtaja

0400 830 894